Spørg maczonen: Har jeg virus på min iPhone?

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINTSpørg maczonen har fået et spørgsmål fra en af vores læsere, der handler om mystiske opkald og SMS’er fra iPhone.

Finn har følgende spørgsmål, som vi håber at vores læsere kan hjælpe med at besvare:
Har oplevet at min iphone 4 pludselig begynder og ringe vis FaceTime og sendes SMS ( ikke forståelig text) plus fortage opkald til de første kontakter i min telefon bog mens telefonen ligger til opladning
Er dette en virus på telefonen eller hvordan undgår jeg dette ?
Hilsen
Finn
Hvis du har et svar til Finn kan du skrive en kommentar nedenfor.
Har du spørgsmål vedrørende iPhone, iPad, Mac eller andet, så skriv endelig til maczonen.dk. Vi kan ikke garantere svar, men forsøger at svare så mange som vi kan. Kan vi ikke svare vil vi ofte få vores læsere til at svare som i dette tilfælde.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.