Tim Cook: Privatliv handler om liv og død

tim-cookTim Cook var inviteret med til konference om cybersikkerhed på Stanford University.

Tim Cook var sammen med en masse andre firmaer og den amerikanske regering til konference i cybersikkerhed og kryptering i sidste uge på Stanford University. Her sagde Tim Cook bla. at Apple værner om brugernes privatliv og at det ofte kan handle om liv og død at man sikrer brugernes data med kryptering, som ingen har adgang til.

Årsagen til debatten skyldes de amerikanske myndigheders ønske om at kryptering skal enten forbydes eller at der skal lægges en bagdør ind som myndighederne kan anvende.

Tim Cook afviste dette ønske og argumenterede for at mennesker mange steder i verden har behov for at kunne beskytte deres privatliv. Det var i den forbindelse at Cook talte om det kan handle om liv og død med henvisning til minoriteter der kæmper for demokratiske rettigheder.

Tim Cooks tale er på YouTube nederst:

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.