Apple Watch i butikkerne 24. april

AppleWatchApple Watch er til salg i flere lande fra 24. april.

Apples kunde kan fra 24. april købe Apple Watch i  i Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Japan, Storbritannien og USA. Først senere på sommeren lanceres det nye smart watch i en række andre lande.

Apple Watch fås i tre kollektioner: Apple Watch Sport, Apple Watch samt Apple Watch Edition, der er specialfremstillet af 18-karat legeringer af rosaguld eller gult guld.

Kunder kan også se eller prøve Apple Watch i Galeries Lafayette i Paris, Isetan i Tokyo og Selfridges i London den 10. april. Apple Watch sættes til salg den 24. april hos Apple-forhandlerne i disse udvalgte stormagasiner samt i butikker i storbyer i hele verden, herunder colette i Paris, Dover Street Market i London og Tokyo, Maxfield i Los Angeles samt The Corner i Berlin.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.