Nyt tilbehør fra Innerexile og Avantree

SacoolProTo nye mærker indenfor tilbehør til iPhones og iPads i Danmark.

Nu er der endnu to nye mærker indenfor tilbehør til iPads og iPhone, fra Innerexile og Avantree.

Det er ikke hver gang der dukker et ny mærke op at man bør lægge mærke til det, da der er alt for mange underlige og dårlige mærker på det vanvittigt store marked for tilbehør til Apples produkter, men både Innerexile og Aventree er dog værd at lægge mærke til. Vi har i en periode har lejlighed til at teste flere af deres produkterog er fuldt ud tilfreds med kvaliteten.

Firmaet Innerexile er et næsten nystartet firma fra Taiwan, der laver eksklusivt tilbehør til apples produkter.
Innerexiles formål skulle være at producere kvalitets-tilbehørsprodukter der matcher apples egen kvalitet og det rammer de meget godt med de produkter vi har set på.

Avantree har for noget tid siden været kort på det danske marked men er nu tilbage med en serie af lækkert tilbehør. Også Avantree forsøger at levere produkter i en kvalitet, der kan matche Apple. Avantree fokuserer på Produkterne er at være innovative, funktionelle og samtidig producere rimeliget billige produkter af høj kvalitet.

Vi har haft fornøjelsen af følgende produkter i en måneds tid:

Avantree:
Jogger Pro (løbe headset) Vejl. udsalgspris 399,-
Sacool Pro Vejl. udsalgspris 399,-
Powerhouse (opladningsstation) Vejl udsalgspris 499,-
innerexile:
Zynk lightning kablel Vejl. 249,-
Capsule billader vejl 299,-
Hydra case Vejl 249,-
boyager case Vejl. 249,-
Se billeder nedenfor:

 

02_d65_45Right_tan
Elegant slim fit case til iPhone 6 lavet i polycarbonat. Fås i transparent sort og hvid. Str.: 168x105x20mm.

 

JoggerPro
Avantree Jogger Pro stereo headset med mikrofon til sport. Komfortabelt design der sidder tæt og fast under løb og det virker. Vand og sved afvisende med op til 12 timers musiktid. Kan forbinde to bluetooth enheder på samme tid. Vægt: 23g. Str.: 160x114x35mm.

 

Sacool_Pro_2_1
Rigtig lækre og god lyd: Avantree Sacool Pro stereo headset med mikrofon. Bluetooth 4.0 og aptX codec teknologi med op til 8 timers musiktid. Kan forbinde to bluetooth enheder på samme tid. Batteri status bliver anvist på IOS enheder. Indeholder: Sacool Pro, USB opladningskabel, opbevaringstaske samt 3 størrelser. silikone fittings. Vægt: 18g. Str.: 0x0x0mm.

 

d67_bk_1
Denne var vi særlig vilde med. Super lækker finish og god pasform. Magnetisk stand case med kortholder til iPhone 6 lavet i polycarbonat og PU læder. Fås i sort og hvid. Str.: 168x100x20mm.

 

ie-cap-blk_1
innerexile capsule dual USB biloplader med 4,2Amp total udgangseffekt. LED opladnings indikator og lavet i aluminium og polycarbonat. Fås i sort og sølv farvet aluminium. Str.: 156x67x39mm. Flot og lækkert design til alle biler.

 

Avenger Powerhouse kan oplade op til 4 enheder på samme tid. 4,5A opladningsstation. Kompatibel med alle iOS og Android enheder. Str.: 200x120x90mm.
Avenger Powerhouse kan oplade op til 4 enheder på samme tid. 4,5A opladningsstation. Kompatibel med alle iOS og Android enheder.
Str.: 200x120x90mm.

 

ie-zyn-1mblk_1
innerexile zynk 1m USB MFI lightning kabel til synkronisering og opladning. Enderne af kablet er indkapslet i aluminium der minimerer elektromagnetisk interferens og sikrer varig holdbarhed. Kommer med en silikone holder og fås i guld og sølv farvet aluminium. Str.: 151x80x31mm.

 

Er du interesseret i at vide mere om produkterne kan du se mere via EA Trading, der importerer og sælger videre til forhandlere i Danmark.
EA Trading kan også henvise til nærmeste forhandler.

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.