Apple frigiver Final Cut Pro 10.2, Motion 5.2 og Compressor 4.2

MacBookApple har netop udgivet nye opdateringer til de populære apps til kreative professionelle.

Final Cut Pro 10.2, Motion 5.2 og Compressor 4.2 indeholder nye funktioner og muligheder til grafikanimation og en række vigtige forbedringer til hurtigere videoredigering, pakning og levering.

Final Cut Pro 10.2 introducerer nye og flotte 3D-titler, der er lettere at bruge, en ny og forbedret afmaskning til farvegraduering og effekter samt indbygget support til endnu flere kameraformater, samt GPU-accelereret RED RAW-behandling.

Motion 5.2 gør 3D-titlerne endnu mere kraftfulde, idet det bliver muligt at skabe skræddersyede materialer og miljøer, og udgive dem med det samme i Final Cut Pro X. Compressor 4.2 gør det let at pakke en film med henblik på salg i iTunes Store.

Lige fra instruktøren af de helt store Hollywood-filmsucceser til den debuterende filmmager ændrer Final Cut Pro X den måde, vi redigerer film på i dag,” sagde Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. “De opdaterede versioner af Final Cut Pro X, Motion og Compressor gør det endnu lettere at redigere, navngive og pakke alt fra korte videoer til spillefilm.”

Final Cut Pro 10.2, Motion 5.2 og Compressor 4.2 kan købes fra i dag via Mac App Store til 2299 kroner for nye brugere eller 389 kroner. som en gratis opdatering for eksisterende kunder. Dog er Mac App Store endnu ikke blevet opdateret.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.