Samsung Galaxy S6 Edge er ligeså bøjelig som iPhone 6

Skærmbillede 2015-04-06 kl. 12.29.48Samsungs nye topmodel er ikke bedre end iPhone 6.

Huske du den såkaldte sag  omkring bøjelige iPhones, da iPhone 6 udkom? Dengang lød det fra mange kritikere der lugtede hurtige penge og opmærksom, at iPhone 6 og iPhone 6 Plus var let at bøje. Siden forsøgte Comsumer reports at teste om kritikerne havde ret og fandt at det havde de ikke. Både iPhone 6 og iPhone 6 Plus var lige så holdbare som andre smartphones.

Nu har SquareTrade så testet Samsung Galaxy S6 Edge og den er heller ikke mere holdbar overfor tryk end iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Faktisk viste det sig, at den har et svagere punkt. Glasset på Samsung Galaxy S6 Edge bliver nemlig knust ved tryk modsat på iPhone og det kan altså give en lomme fuld af glasstykker.

Se testen nedenfor:

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.