World Wide Developer Conference den 8.juni

WWDC15Apple præsenterede i dag dato for World Wide Developer Conference.

Apple har i dag fortalt at man har planer om at holde World Wide Developer Conference fra den 8. juni.

Udviklere kan allerede fra nu af søge om billetter via WWDC’s website (developer.apple.com/wwdc/tickets) indtil fredag den 17. april kl. 10.00. Billetterne udstedes til deltagerne gennem en tilfældig udvælgelsesproces, og udviklere vil få oplyst status for deres ansøgning senest mandag den 20. april kl. 17.00.

Der vil også være op til 350 WWDC-stipendier tilgængelige, så studerende og medlemmer af deltagende STEM-organisationer over hele verden får chancen for at få en gratis billet (developer.apple.com/wwdc/scholarships).

Apple lover at man vil streame fra de mange sessions live via web. En keynote er endnu ikke offentliggjort, men forventes at komme til at ligge den 8. juni. Apple har traditionelt set præsenteret en række nyheder på WWDC de andre år og forventes også i år at præsentere nye versoner af iOS og OS X.
 
Eksempler på aktiviteter under WWDC 2015:

• mere end 100 tekniske sessioner præsenteret af Apples teknikere inden for en lang række emner omkring udvikling, anvendelse og integration af de nyeste iOS- og OS X-teknologier.
• over 1.000 Apple-teknikere, der står klar ved mere end 100 praktiske laboratorier og arrangementer med henblik på at give udviklere hjælp til kodning, indsigt i optimale udviklingsteknikker samt vejledning i, hvordan de kan få mest muligt ud af iOS- og OS X-teknologierne i deres apps.
• adgang til de nyeste teknologier, funktioner og muligheder i iOS og OS X samt de bedste metoder til forbedring af funktionalitet, ydeevne, kvalitet og design i deres apps.
• mulighed for at netværke med tusindvis af andre iOS- og OS X-udviklere fra hele verden – sidste år var mere end 60 lande repræsenteret.
• en række sammenkomster blandt deltagerne med fokus på bestemte emner, indspark fra særlige gæstetalere og spændende aktiviteter.
• motiverende og inspirerende sessioner under frokosten med førende, indflydelsesrige personer fra teknologiens, videnskabens og underholdningens verden.
• Apple Design Awards, der anerkender apps og programmer til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac, som demonstrerer eminente tekniske færdigheder, innovation og fremragende design.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.