Apple introducerer 15″ MacBook Pro med Force Touch

MacBookProApple har netop præsenteret ny 15″ MacBook Pro med Force Touch Trackpad.

Som rygterne pegede på så har Apple netop præsenteret en ny version af 15″ MacBook Pro, som udover force touch også byder på hurtigere flash-lager, længere batteritid og hurtigere grafik.

“Reaktionen på den nye MacBook og opdaterede 13″ MacBook Pro med Retina-skærm har været helt fantastisk, og vi har i dag glæden af at udstyre 15″ MacBook Pro med Retina-skærm med det nye Force Touch-pegefelt, et hurtigere flash-lager og en længere batteritid,” sagde Philip Schiller, der er Apples ledende vicedirektør for Worldwide Marketing.

Priser og tilgængelighed

Den opdaterede 15″ MacBook Pro med Retina-skærm fås i dag i Apple Store, Apples egne butikker og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere med en 2,2 GHz quad-core Intel Core i7-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,4 GHz, 16 GB hukommelse, 256 GB flash-lager og Intel Iris Pro-grafik fra 17 499 DKK eller med en 2,5 GHz quad-core Intel Core i7-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,7 GHz, 16 GB hukommelse, 512 GB flash-lager og AMD Radeon R9 M370X-grafik fra 21 499 DKK. Specielle konfigurationer inkluderer hurtigere quad-core Intel Core i7-processorer med op til 2,8 GHz og Turbo Boost-hastigheder på op til 4,0 GHz samt flash-lager på op til 1 TB.
Se mere i Apple Store.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.