Bedre ydelse og mere sikkerhed i iOS 9 og OS X 10.11

Skærmbillede 2015-05-19 kl. 16.54.06Apple vil præsentere nye versioner af iOS og OS X på WWDC.

Apples årlige udviklerkonference World Wide Developer Conference starter den 8. juni og her ventes Apple at præsentere betaversioner af iOS 9 og OS X 10.11.

Apple har satset stort på at forbedre kvaliteten, hvilket skulle give bedre ydeevne ligesom der er fokus med forbedret sikkerhed i både iOS 9 og OS X 10.11. Apple vil eks. forbedre sikkerheden på iOS og OSX med systemet Rootless som dog også forventes at sætte en særdeles effektiv stopper for jailbreaking, ligesom begge systemer understøtter trusted Wifi.

iOS 9 og OS X 10.11 forventes samtidig at være mindre ressourcekrævende hvilket betyder at iOS 9 skulle køre på enheder tilbage til iPhone 4S, ligesom OS X 10.11 kan installeres på nogle af de ældste Intel Macs og ikke virke alt for langsomt.

Apple forventes at holde keynote den 8. juni på WWDC.

 

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.