Ny og billigere 27″ iMac

imacApple er klar med en billigere version af iMac 27″ retina.

Apple valgte ikke blot at opdatere med en ny MacBook Pro 15″ i dag, men også at sænke prisen på iMac 27″ retina 5K med en ny konfiguration til 17.999 kroner i Apple Store.

“Kunderne elsker den banebrydende iMac med Retina 5K-skærm, og i kraft af den nye lavere startpris kan endnu flere få glæde af den bedste stationære computer, vi nogensinde har lavet”, fortæller Philip Schiller, ledende vicedirektør for Worldwide Marketing.

Priser og tilgængelighed

Den nye 27″ iMac med Retina 5K-skærm fås i dag i Apple Online Store, Apples egne butikker og hos udvalgte autoriserede Apple-forhandlere med en 3,3 GHz quad-core Intel Core i5-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,7 GHz, AMD Radeon R9 M290-grafik og 1 TB lager fra 17 999 DKK. Den mest avancerede iMac fås fra 19 999 DKK og har en 3,5 GHz quad-core Intel Core i5-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,9 GHz, AMD Radeon R9 M290X-grafik og 1 TB Fusion Drive. Specielle konfigurationer inkluderer hurtigere quad-core Intel Core i7-processorer med op til 4,0 GHz og Turbo Boost-hastigheder på op til 4,4 GHz og flash-lager på op til 1 TB.

Via Apple Store.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: