Apple bliver opgraderet medlem af Bluetooth Special Interest Group

Bluetooth4.0Apple opgraderer medlemdsskab i Bluetooth-organisation.

Bluetooth Special Interest Group har medlemmer fra en række ledende firmaer indenfor teknologi og forbrugerelektronik og Apple er da også allerede medlem, men har bedt om at indtræde som Promoter member i organisationen. Alle som er Promoter members har stemmeret når der skal udarbejdes nye specifikationer for Bluetooth.

Lenovo, Ericsson, Intel, Microsoft, Nokia og Toshiba er allerede stemmeberettigede medlemmer af Bluetooth Special Interest Group og de har netop budt Apple velkommen som stemmeberettiget medlem.

“Apple has long been a key innovator in the Bluetooth ecosystem,” said Toby Nixon, chairman of the Bluetooth SIG Board of Directors. “Since 2011, the company has provided guidance and knowledge to the Bluetooth SIG through its participation as an Associate Board Member. We’re excited to welcome Apple to its new role in the organization and on the SIG board”, skriver gruppen en pressemeddelelse.

Via Bluetooth.org.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.