Apple frigiver nye beta-versioner af iOS 9 og OS X 10.11

OSXNotesApple er klar med nye beta-versioner af både Watch OS 2.0, iOS 9.0 og OS X 10.11 El Capitan.

Den nye beta af OS X 10.11 El Capitan er fortsat fyldt med fejl og brugere bliver derfor mødt af en advarsel om ikke at installere på computere, der har indhold der ikke kan tåle at blive slettet. Samme gør sig gældende for iOS 9, der også fortsat er en meget fejlfyldt beta.

OS X 10.11 El Capitan har en række fejl i bla. Aperture, Disk Utility, iCloud Keychain, iPhoto, iTunes, the Language system preference panel, Mail, Networking, Photos, Printing, Wifi og USB og derfor skal udviklerne have fokus på dette

I iOS 9 er der en række fejl som udviklere skal have fokus på, bla. HomeKit.

Alle opdateringer kan hentes på Apples hjemmeside og OS X 10.11 i Mac App Store.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *