Apple har licens på 4K-indhold fra Sony

apple-tvNyt dokument fra Wikileaks afslører aftale mellem Apple og Sony.

Wikileaks har netop præsenteret en række dokumenter fra Sony, der mest omhandler det alvorlige hackerangreb mod Sony, der medførte at en del brugeres personlige oplysninger slap ud.

Blandt dokumenterne er der dog også en aftale mellem Apple og Sony, der drejer sig om 4K-indhold. Apple har nemlig indgået en aftale med Sony om brug af 4K-indhold. I aftalen fremgår det at 4K-materialet kun kan indgå som test og ikke må videresælges via iTunes Store eller Apple TV.

Men aftalen afslører tydeligt, at 4K har været Apples fokus i flere år. Det er uvsit hvornår Apple vil tilbyde 4K-indhold via Apple TV. Rygter om et nyt Apple TV er lagt lidt på is efter at Apple udskød at præsentere en opdateret version på WWDC. Et nyt Apple TV forventes dog lanceret i år.

Via Wikileaks.

 

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.