Apple Watch får også Activation Lock

ActivationLockApples ur får til efteråret ekstra beskyttelse hvis uret bliver væk.

Apple præsenterede på WWDC Watch OS 2.0 til Apple Watch. Det nye WatchOS 2 udgives til efteråret og  indeholder bla. understøttelse til såkaldte native apps, der kan laves til og afvikles direkte på Apple Watch modsat de nuværende, der skal køre via en hjælpe-enhed med iOS installeret.

De fleste nyheder i Watch OS 2 fremvite Apple på WWDC, men de glemte en af mest intressante, nemlig at watchOS 2 inkluderer Activation Lock. Når man aktiverer sikkerhedssystemet kan man kun logge ind på Apple Watch, hvis man har både Apple ID og kode og det giver meget mere sikkerhed. Systemet findes også allerede på nuværende iOS-enheder.

“watchOS 2 includes Activation Lock, a new security feature. Activating your watch requires your iCloud Apple ID and password, so in the event that your Apple Watch is lost or stolen, your information remains safe”, skriver Apple.

Du kan læse en masse mere om Apple Watch 2 via dette link.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.