Facebook kan ikke snage i dine apps i iOS 9

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINTI udgivelsen af iOS 9 strammer Apple endnu engang op på privacy.

Apples kommende iOS 9 har en række opdateringer og forbedringer indenfor beskyttelse af brugeres privatliv. Bla. vil det ikke i iOS 9 være muligt for eks. FaceBook eller Twitter at snage i dine app-data og finde ud af hvilke apps du har installeret på din telefon.

Mange annoncører bruger et mindre “sikkerhedshul” kaldet “canopenURL” i iOS til at snage i hvilke apps brugeren har på en enhed og efterfølgende anvendes disse informationer til at vise relevante reklamer, eks. på Facebook.

Apple fremhævede også på WWDC 2015, at man tager brugernes privatliv alvorligt også på en række andre områder i iOS 9.

Via Businessinsider.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,
One Comment