Forbedret opdatering i iOS 9

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 15.29.35Apple har lavet det meget bedre når du skal opdatere til iOS 9.

Apple er i fuld gang med at udvikle på iOS 9, som forventes klar til efteråret og i en åben beta senere på sommeren.

Når du får mulighed for at installere iOS 9, så er der nu en funktion indbygget, som automatisk kan slette apps under installationen af iOS 9 og hvis der efterfølgende er plads tilbage, kan iOS 9 selv installere de manglende apps igen. Det er en stor forbedring i forhold til tidligere udgaver af iOS, hvor en del med brugere med enheder med specielt 8GB og 16GB ofte ikke har kunnet installere iOS, da der ikke har været plads på grund af apps. Her måtte brugere manuelt slette apps.

Udover den lettere opdateringsfunktion i iOS 9, så fylder det kommende iOS også blot 1,6 GB. iOS 8 fylder hele 4,6 GB, så også på det punkt er der en klar forbedring, for ejere af enheder med begrænset plads.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: