Her er rygterne forud for WWDC

WWDC15I morgen vil Apple holde keynote på World Wide Developer Conference og der har været rigtig mange rygter forud for begivenheden.

Apple forventes på WWDC at fremvise en beta af iOS 9 med det nye Proactive, dog forventes iOS 9 ikke klar til offentligheden før til efteråret sammen med nye iPhones og iPad.

Apple har også planer om at fremvise OS X 10.11 på WWDC. OS X 10.11 forventes ligesom iOS 9 først klar til efteråret, men kan hentes i en beta kort efter WWDC af udviklere samt medlemmer af Apples beta-softwareprogram.

Endelig forventes Apple at løfte sløret for deres nye musiktjeneste Apple Music, der skal være en ny konkurrent til eks. Spotify. Apple Music bygger på Beats musiktjenesten som Apple købte sidste år.

Flere rygter har peget på et nyt Apple TV, men på grund af at produktet ikke er klar endnu er lanceringen nu blevet udskudt til senere på året.

Tilgengæld kan vi forvente at Apple muligvis vil snakke mere om Apple Watch og betalinstjenesten Apple Pay. Apple Pay forventes klar i løbet af året i en række nye lande.

Om Apple benytter WWDC til at opdatere Mac Pro eller andre hardware-produkter er endnu uvist, men følg med live via Apple TV eller på OS X eller iOS, og naturligvis på maczonen i morgen fra kl. 19.00.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.