Producenter klar med nyt udstyr til Homekit

Elgato_EveStyr dit hjem fra Mac og iOS.

Apple præsenterede sidste år det nye Homekit, som giver 3. parts producenter og udviklere endnu større muligheder for at udvikle hardware der kan styres fra iOS. Nu er de første producenter klar med nye produkter.

Caséta Wireless Smart Bridge er klar med en adapter, som gør det muligt at styre lamperne i dit hus via Siri mens det måske mest kendte navn indenfor hjemmeautomatik i Appleverdenen, iHome, også er klar med Smartplug som også gør det muligt at styre bla. lamper via iOS.

Sidst er der den helt nye Insteon Hub Pro som gør det muligt at styre stort set alt elektronisk i dit hjem, blot det er tilsluttet Hub Pro og Elgatos nye Eve er også næsten klar til salg.

En række andre producenter udvikler også hardware og software som virker med Homekit, eks. forventes der snart flere opdateringer fra eks. Ecobee. Apple forventes at fremvise flere eksempler på WWDC 2015.

Selvom Homekit er helt nyt og meget spændende og der kommer mange spændende nyheder i disse dage, så er der dog allerede en del udstyr der har stort set samme funktionalitet allerede på markedet, eksempelvis Philips Hue, iHealths trådløse vægt og de trådløse termostater fra Nest.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.