Rygte: Apple vil droppe Home-knappen

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINTApple er i gang med at arbejde på fremtidige udgaver af iPhone og det kan ende med en version uden Home-knap.

Apple skulle allerede nu være i fuld gang med at udvikle fremtidige udgaver af iPhone og en kommende iPhone 8 eller en iPhone 9, kan ende med at blive helt uden Home-knap. Det har nemlig lange udsigter inden Apple vil være i stand til at droppe Home-knappen, da det vil kræve at Touch ID bygges ind andre steder på de nye modeller.

Muligvis lægges Touch ID blot ind i selve skærmen eller i en lille de af skærmen.

Apple forventes at præsentere iPhone 6S og iPhone 6C til efteråret og først om flere år kan vi forvente en iPhone ude Home.knap. om den så ender med at hedder iPhone 7S, iPhone 8 eller endda iPhone 9, er endnu helt ukendt.

Via Appleinsider.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.