Snowden kalder Apple for pionerer indenfor kryptering

iOS8Den kendte whistleblower og tidligere medarbejdere ved NSA, Edward Snowden, roser Apple for kryptering i iOS 8.

Snowden skriver i en kronik i NY Times, at der er fremgang at spore indenfor kryptering af enheder, der modvirker masseovervågning, eks. fra NSA. Særligt roser Edward Snowden Apple for at være blandt pionererne indenfor kryptering. Apple har nemlig valgt at kryptere data på iPhones og iPads automatisk fra og med iOS 8.

“Basic technical safeguards such as encryption — once considered esoteric and unnecessary — are now enabled by default in the products of pioneering companies like Apple, ensuring that even if your phone is stolen, your private life remains private”, skriver Snowden i kronikken, som du kan læse via dette link.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: