Ultimate Ears introducerer ny mobil højtaler

Skærmbillede 2015-06-16 kl. 11.23.39Ny mobil højttaler fra Ultimate Ears ser godt ud, lyder godt og er ekstra solid.

Ultimate Ears nye højtaler er udviklet til dig der er på farten og har behov for en god og mobil enhed, der kan klare lidt af hvert.

UE ROLL leverer en fyldig 360-graders lyd med dyb bas. Ud over fed lyd er UE ROLL designet i samme stil som den originale UE BOOM og så fås den i en række lækre farver. Selvom den er flot, så er den også både snavsafvisende og helt vandtæt.

“Musik er skabt til at blive delt, forbundet og nydt,” siger Rory Dooley, general manager for Ultimate Ears. ”Den forandrer øjeblikke til noget helt specielt, og vi skabte UE ROLL for at blive en del af disse øjeblikke. Uanset hvor du er, eller hvordan du har det, er UE ROLL til stede for at forstærke enhver oplevelse.”

Via UE ROLL app’en til iOS og Android kan man også vågne til sin yndlingsmusik, tænde for højtaleren fra afstand eller  parre den med enhver anden Ultimate Ears højtaler for bedre lydkvalitet.

Pris og tilgængelighed

UE ROLL forventes at være tilgængelig i juni 2015 til en pris på 1.099 kroner. Besøg www.ultimateears.com for yderligere information.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

2 Comments

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.