Apple præsenterer ny iPod touch med A8-processor

Skærmbillede 2015-07-15 kl. 22.24.04iPod touch har netop fået nye farver og fås nu med A8-processor og iSight-kamera på 8 megapixel.

Den nye iPod touch har med indbygget A8-procesor op til ti gange bedre grafikydelse i forhold til ældre udgaver af iPod touch, ifølge Apple. Den nye iPod leveres i flere nye farver, bla. space grey, sølv, guld, pink og blå.

“iPod touch giver kunder over hele verden adgang til Apple Music, App Store og iOS, verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder, for helt ned til 1 749 kroner. Med store forbedringer som A8-processoren og iSight-kameraet på 8 megapixel kan vores kunder bringe deres spiloplevelse op på et højere niveau, tage endnu smukkere billeder og nyde den musik og de TV-udsendelser og film, som de bedst kan lide”, ” fortæller Greg Joswiak, der er Apples vicedirektør for markedsføring af iPhone, iPod og iOS.

Priser og tilgængelighed
Priserne på den nye iPod touch starter ved 1 749 kr for modellen på 16 GB, 2 199 kr for 32 GB og 2 649 kr for 64 GB, og alle iPod-modellerne i de fem splinternye farver kan købes fra og med i dag i Apple Online Store, Apples egne butikker og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere. iPod touch fås nu for første gang nogensinde i en model på 128 GB for 3 499 kr gennem Apples egne butikker og Apple Online Store sammen med (PRODUCT)RED-sortimentet.

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.