Apple ændrer igen i Apple Store

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 14.51.48Fornylig lavede Apple om på prisskiltene og produkudvalget i Apple Store og nu er det tid til at ændre i udbuddet af kurser.

Et internt dokument fra Apple er lækket på nettet og i det kan man bla. læse, at Apple dropper One to One-undervisning. Hidtil har det været muligt at få en-til-en-undervisning for 99 dollars i Apple Stores. Men der er ikke mange der efterspørger produktet længere, og derfor fjerner Apple nu One to One helt fra 28. september.

Dog vil Apple fortsætte med One to One med de kunder der allerede har betalt, blot er det efter den 28. ikke længere muligt at forny aftalen. One to One erstattes af flere nye fælles kurser i Apple Stores kursuskalender.

Apple droppede også fornylig iPads som prislister da det forvirrede forbrugerne for meget og har erstattet priskilte med en pris-app på alle enheder i Apple Store.

 

 

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.