Apple får det svært med iPhone 6S

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINTApple satte sidste år rekord i julekvartalet og det kan være svært at gøre igen i år.

Når den nye iPhone 6S er klar, så forventes den måske største nyhed at blive Force Touch og det er ifølge mange analytikere absolut ikke nok til at Apple kan forvente at sætte ny salgsrekord i julekvartalet i år.

Apple solgte sidste år 74,5 millioner iPhones i julekvartalet og det var ny rekord. Årsagen hertil skyldtes iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som havde større skærme, men i år er der ikke samme nyhedværdi spår analytikere og salget kan derfor blive lavere og dermed skuffe investorerne.

Udover manglen på nyheder i iPhone 6S, så kan den uroen i kinas økonomi netop nu også få stor betydning for hvor mange iPhones der kan sælges.

Apple forventes at præsentere iPhone 6S den 9. september på et pressemøde ifølge flere rygter.

Følg maczonen på facebook.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.