Apple Music frikendt i EU

iOS9Apples musiktjeneste har ikke forsøgt at presse gratis musiktjenester.

Forud for lanceringen af Apple Music beskyldte flere kilder Apple for at have forsøgt at overtale pladeselskaberne til at droppe gratis streamingtjenester. Det fik EU-kommissionen til at gå ind i sagen og undersøge om Apple havde lave konkurrenceforvridende virksomhed i EU.

De beskyldninger kan Apple nu se bort fra, da EU-kommissionen ikke har kunnet finde beviser for at Apple skulle have forsøgt at presse pladeselskaberne til at droppe de gratis streamingtjenester eller på anden vis har forsøgt at forhindre konkurrenterne i at drive streamingvirksomhed.

EU-kommisionen vil dog følge udviklingen på området tæt, forlyder det.

Apple Music blev startet 30. juni og har nu mere end 11 millioner abonnenter, mens Spotify har mere end 75 millioner abonnenter.

Følg maczonen på facebook.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.