Swatch er ikke vilde med Apple Watch

AppleWatchChefen for urmærket Swatch har ikke meget pænt at sige om Apple Watch.

Hayek fortæller bla. at han er bekymret for privatlivet med Apple Watch og andre smartwatches, som uploader personlige data til skyen. Men Hayek får mere eller mindre afvist Apple Watch, som han betegner som et “interessant stykke legetøj, men ikke en revolution”. Derudover mener Hayek også at de fleste smart watches på markedet sluger for meget batteri.

“These devices, which all eat so much power that they last no longer than 24 hours without needing to be plugged in. I personally don’t want my blood pressure and blood sugar values stored in the cloud, or on servers in Silicon Valley.”

Swatch er lidt senere på året klar med deres bud på et smartwatch, der både har bedre batteritid, flere funktioner og bedre beskyttelse af private data. Det kommende smart watch vil nemlig slet ikke samle data om brugeren i skyen. Om batteritiden hævdes det, at det kommende ur fra Swatch vil klar helt op til ni måneder på en enkelt opladning.

Angående datasikkerhed og beskyttelse er der endnu en faktor, som Swatch har tænkt på og ikke vil være ansvarlige for:

“I cannot accept the responsibility of whether my device warns a customer in time before a heart attack,” slutter Hayek.

Via The Guardian.

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.