Apple forbedrer Airplay i iOS 9 og OS X El Capitan

iPhone6_34FL_3-Color-Spaced_Homescreen-PRINTApple har lavet en række forbedringer til AirPlay.

Med frigivelsen af iOS 9 og OS X El Capitan senere på måneden, kan du forvente at AirPlay bliver mere stabil og hurtigere.

En række udviklere har nemlig set lidt på koden i AirPlay og kan konstatere at der både er mere stabilitet og bedre hastighed, ligesom enheder der før ikke kunne forbinde til hinanden nu lettere kan det.

Til trods for at Apples udviklere har forbedret AirPlay-funktionaliteten i OS X El Capitan og iOS 9, vil en stor del af hastigheden og stabiliteten dog også afhænge at stabiliteten og signalstyrken på dit eget trådløse netværk. Har du mulighed for at køre 5GHz, kan det anbefales til enheder der ikke er for langt fra hinanden, da denne standard kan klare langt mere data.

Følg maczonen på Facebook.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

2 Comments