Derfor er de nye iPhones tungere end de gamle versioner

iPhone6SApples nye iPhones er 11 procent tungere end sidste års modeller og det er der en grund til.

Selvom Apple forsøger at lave ny hardware lettere hver gang der frigives nye udgaver, så er det gået lidt den anden vej med de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

Flere har spekuleret i at det skyldes den nye og stærkere aluminium, som skal forhindre yderligere kritik af iPhones soliditet når det gælder tryk. Sidste års modeller lev som flere andre iPhone-modeller kritiseret for at bøje for let, også selvom de i en række forskellige tests viste sig ikke at være mindre stærke end konkurrenternes modeller.

Men det er ikke aluminum der vejer i de nye modeller, men ny teknologi. De nye iPhones er nemlig 11 procent tungere end sidste års iPhones og det skyldes den nye 3D Touch. Det kan man læse i Apples nye environmental reports, der nøje fortæller om de nye modeller og hvad de indeholder.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.