Guide: Sådan kan du spare mere på batteriet i iOS 9

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 14.58.59Apples udgivelse af iOS 9 byder på en række energibesparende funktioner, der skal hjælpe med at forlænge batteritiden.

Derfor behøver du ikke gøre så meget andet end bare opgradere til iOS 9 og så nyde den ekstra batteribesparelse. Du kan også slå Bluetooth fra, hvis ikke du bruger det eller endnu bedre, så kan du bare bruge Apples nye energibesparende funktion. Har du eksempelvis en længere dag foran dig og ingen muligheder for at lade, kan du vælge at slå den nye energibesparende funktion til med det samme, eller lade den være slået til permanent.

Med den nye energibesparende funktion forsøger iOS 9 at begrænse strømforbruget midlertidigt. Dette sker ved at slå opdatering af apps i baggrunden fra, begrænse og slå visse visuelle effekter fra, slå automatisk hentning af mails fra samt at dæmpe lysstyrken på skærmen. Med denne funktion får du op til en times yderligere batteritid. Data, telefon, Bluetooth og andre vitale funktioner kører fortsat, så du kan bruge din enhed som du plejer stort set.

Når du har slået den nye energibesparende funktion på er batteriet i menuen øverst gult.

Du finder den energibesparende funktion i Indstillinger – Batteri i iOS 9. Se nedenfor.

Her kan du slå den energibesparende funktion til og fra.
Her kan du slå den energibesparende funktion til og fra.

 

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.