iOS 9 frigives senere i dag

iOS9Apple udgiver det nye iOS 9 senere i dag.

Apple frigiver iOS 9 omkring kl. 18.00 dansk tid og det må forventes at der kan være lidt pres på Apples servere, så hav tålmodighed hvis du henter kl. 18.00. Du finder opdateringen i Indstillinger i din enhed.

Til gengæld fylder opdateringen langt mindre end iOS 8 hvilket betyder at brugere med enheder som kun har 8GB med fordel kan hente iOS 9 og få mere plads til apps, film og fotos på deres enheder.

Der er en række forbedringer i iOS 9 udover forbedret sikkerhed og mere stabilitet, også i forhold til iOS 8. Eks. er der en række forbedringer til Siri, der bla. gør at Siri forstår mere og er mere integreret i selve iOS.

“iOS 9 is packed with intelligence that makes every experience with iPhone and iPad even more powerful — Siri can do more than ever and new proactive assistance helps you get more done before you ask, all while protecting users’ privacy. With iOS 9 we focused on strengthening the foundation of iOS with a deep focus on quality, and with the help of more than one million users who participated in our first ever public beta program, we’re excited to release the best version of iOS yet”, fortæller Craig Federighi, Apple’s senior vice president of Software Engineering.

Der er også lavet forbedringer til batterifunktionen, som nu giver bedre batteritid med strømsparefunktioner, ligesom Apple Maps har indbygget en række forbedringer så du kan finde rundt i bytrafikken med offentlig transport i en række større byer.

Til iPad er der også en række forbedringer, nyt tastatur, Split View så du kan se to apps på samme tid og en række nye gestures der gør det hele lidt lettere.

iOS 9 byder også på forbedringer til AirPlay og Wifi-stabilitet, ligesom systemet bare kører bedre og udnytter ressourcer som grafikprocessor og hovedprocessor langt bedre, hvilket som nævnt ovenfor også giver forbedret batteritid. Her på redaktionen har vi kørt med iOS 9 siden foråret og kan absolut kun anbefale alle at opgradere fra iOS 8 til iOS 9. Helt konkret fylder iOS 9 blot 1,3 GB mens iOS 8 fylder 4,5 GB, så der er meget ekstra plads der kan frigøre på din iOS-enhed, ligesom installationen er langt hurtigere.

Desværre er den nye News app og Apple pay ikke med i det nye iOS 9 i Danmark.

Systemkrav

 • iPad 2
 • iPad 3rd generation
 • iPad 4th generation
 • iPad Air
 • iPad Air 2
 • iPad Mini
 • iPad Mini 2
 • iPad Mini 3
 • iPhone 4S
 • iPhone 5
 • iPhone 5C
 • iPhone 5S
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPod Touch 5th gen.

 

 

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,