iPhone er klar til salg i Danmark fra 9. oktober

iPhone6SiPhone 6s og iPhone 6s Plus er klar 40 nye lande fra den 9. oktober, inklusive Danmark, Mexico, Rusland, Spanien og Taiwan. 

Apple meddelte i dag, at iPhone 6S og iPhone 6S har sat ny rekord. Apple har nemlig solgt mere end 13 millioner nye iPhone 6s- og iPhone 6s Plus-modeller bare tre dage efter lanceringen og det er ny rekord.

“Salget af iPhone 6s og iPhone 6s Plus har været fænomenalt – det har langt overgået tidligere salgsresultater for den første weekend i Apples historie. Kundernes feedback er fantastisk, og de elsker 3D Touch og Live Photos. Vi kan slet ikke vente med at kunne tilbyde iPhone 6s og iPhone 6s Plus til kunder i endnu flere lande den 9. oktober”,  siger Tim Cook, adm. direktør for Apple. 
De nye modeller vil kunne fås i over 130 lande inden årets udgang.
 

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.