VLC og Plex på vej til nyt Apple TV

VLCApples nye Apple TV åbner for apps via App Store og det åbner for en række muligheder.

Apple har med det nye Apple TV givet udviklere af eks. spil og multimediesoftware nye muligheder for at tilpasse apps til Apple TV og det er godt nyt for forbrugerne, der kan glæde sig til at både VLC og Plex kommer til Apple TV.

“There is no question we will be able to offer Plex on the platform. There are multiple ways to go about it, based on the tvOS SDK we now have access to. We are now evaluating the best path for Plex and will begin work in earnest once we have evaluated the options”, fortæller Plex co-founder Scott Olechowski til ITworld.

Apple TV er på markedet i løbet af september i udvalgte lande. Der er ikke oplyst endelig udgivelse i Danmark endnu.

 

© 2015 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.