Her er årets julerabbatter i App Store

iOS_iWorkApple sænker prisen på en række spil til iOS og Mac OS X.

Apple har iogen i år sænket prisen på en række spil til iOS og Mac OS X.

Nedenfor kan du se en liste over udvalgte spil med rabat i julen.

iOS:

Infinity Blade (1, 2 og 3),  Secret of Mana, Lara Croft Go, Hitman: Sniper, Badland, Lego Harry Potter, Lego Movie Video Game, Lego The Lord of the Rings, Surgeon Simulator, God of Light, Bastion, Transistor, The Room, Final Fantasy, Oceanhorn, Xcom: Enemy Within, NBA 2k16, NHL 2K, WWE 2K, Toca Lab.

Mac:

Tomb Raider, Batman Arkham City GOTY, Batman Arkham Asylum, Trine, Trine 2, Borderlands 2, Civilization V: Campaign Edition, Lego Harry Potter,  Sim City: Complete Edition, Star Wars: Empire at War, Lego Batman 2: DC Super Heroes, Lego Star Wars Saga.

Alle spil kan findes i App Store og Mac App Store.

© 2015, maczonen.dk. All rights reserved.