Apple frigiver Musikmemoer til musikere

Nu kan du hente den gratis iOS-app Musikmemoer.Skærmbillede 2016-01-21 kl. 14.02.09

Apple har frigivet Musikmemoer, der er en kombination af de to Apps Memoer og Notes. Musikmemoer er udviklet til musikere og gør det muligt at lagre alle sine musikideer og udvikle på dem løbende i den helt nye og gratis app.

“Nogle gange kommer idéerne til mig, hurtigere end jeg kan nå at skrive dem ned, så jeg har brugt Memoer og Noter til hurtigt at fange idéerne, inden jeg glemmer dem. Musikmemoer er lidt ligesom, hvis de to apps gik sammen og dannede en slags overnaturlig kraft til sange. Det var nærmest en åbenbaring at opleve, hvordan Musikmemoer kunne tage en enkelt guitaridé og lave den om til et helt musikalsk værk med en virtuel trommeslager, med et greb så løst, at det føltes, som om dine tanker blev læst af en slags kunstig intelligens, akkompagneret af et udvalg af slagbas eller elbas”, siger singer-songwriter og pladeproducer Ryan Adams om Musikmemoer.
 
Musikmemoer kan hentes gratis i App Store og er kompatibelt med iPhone 4s og nyere og iPad 2 og nyere modeller.
Læs mere om Musikmemoer hos Apple.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.