Apple vil have flere europæiske iOS-udviklere

iOS_iWorkApple vil åbne det første store  iOS App Development Center i Italien.

Selvom der ifølge Apple er mere end 1,2 millioner iOS-udviklere i Europa, så er det langt fra nok. Derfor åbner Apple nu det første europiske iOS App Development Center i Italien og flere nye centre i andre lande kan følge senere, ifølge Apple.

Det nye iOS App Development Center i Italien skal hjælpe med at uddanne nye studerende og klæde dem på til at udvikle apps til Apple iOS-platform.

“Europe is home to some of the most creative developers in the world and we’re thrilled to be helping the next generation of entrepreneurs in Italy get the skills they need for success. The phenomenal success of the App Store is one of the driving forces behind the more than 1.4 million jobs Apple has created in Europe and presents unlimited opportunities for people of all ages and businesses of all sizes across the continent”, siger Tim Cook, Apples chef.

Ifølge Apple er mere end 75.000 jobs skab i Italien som følge af App Store.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.