Gatekeeper er ikke sikker

OSXNotesSikkerhedsekspert anklager Apple for ikke at have rettet fejl i Gatekeeper selvom de siger at fejlene er rettet.

For noget tid siden kunne man læse, at der var sikkerhedshuller i Apples sikkerhedssystem Gatekeeper, som skal beskytte Mac-computere mod vira. Sidenhen udsendte Apple en sikkerhedsopdatering, der skulle lukker sikkerhedshullerne, men det er de ikke blevet hævder sikkerhedsekspert.

Patrick Wardle, som er Director of Research hos Synack, som oprindeligt opdagede sikkerhedshullet fortæller, at Gatekeeper fortsat er usikker. Dette blev demonstreret i går på sikkerhedskonferencen Shmoocon.

Apple har endnu ikke svaret på påstandende og kritikken fra Wardle.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.