Rygte: Apple vil købe Time Warner

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 08.36.30Nye rygter peger på at Apple er blandt de potentielle købere.

Mediegiganten Time Warner er i økonomiske vanskeligheder og bestyrelsen skulle ifølge flere rygter være på vej med et forslag om at sælge eller i hvert fald dele den store koncern op i mindre bidder. Skal man tro rygterne er Apple en af de mulige købere. Det skriver bla. New York Post.

Apple har i flere år været på vej med en streaming tv-tjeneste, ifølge massive rygter, men det er endnu ikke blevet til noget,  sandsynligvis på grund af modstand fra branchen, der er bekymret for Apples position.

Med et køb af Time Warner vil Apples ønske om at komme ind på markedet dog komme tættere på, idet Time Warner-koncernen bla. ejer HBO, Cartoon Network, CNN, DC Comics  samt filmselskabet Warner Brothers, hvilket vil gøre det muligt for Apple at lave sine egne tjenester uden yderligere samarbejdspartnere.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.