App Store: Få fem gratis apps kun i dag

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 08.12.09Apple tilbyder i dag fem gratis apps i anledning af at det i dag er den 29.2.

I dag er nemlig den 29. februar og det fejres hos Apple med fem gratis apps i et døgn. De fem apps du kan hente er følgende:

Tayasui Sketches, Super Sharp, Windy Sleep Relax Meditate, Bridge Constructor og Spark.

“What will you do with an extra 24 hours this year? However you’d like to use your bonus time, we’re here to help with five great apps you can get for free on 29 Feb only. Tackle that video project you never have time to finish, stretch your wings artistically with a remarkable sketching app or simply take time to relax. We didn’t forget the fun — you’ll build bridges and solve puzzles in two absorbing games”, skriver Apple om årsagen til at man giver fem apps gratis væk i et døgn.

Hent dem i App Store.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.