Apple ansætter sikkerhedeksperter som opdagede Thunderstrike

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 13.16.04Apple har muligvis købt LegbaCore eller i hvertfald ansat grundlæggerne af selskabet.

De to grundlæggere af LegbaCore, Xeno Kovah og Corey Kallenberg, har netop bekræftet på Twitter, at de nu arbejder for Apple. Det er uvist om Apple har købt firmaet eller om de to grundlæggere har fået job hos Apple og siden lukket deres selskab.

De to udviklere og sikkerhedseksperter vil ikke sige hvad de laver hos Apple og har endnu ikke fået jobtitler. Dog fortæller de, at det handler om sikkerhed, der må formodes at gælde både iOS og Mac OS X.

LegbaCore var det firma der opdagede ormen Thunderstrike til Mac i 2014. LegbaCore udviklede efterfølgende Thunderstrike 2, der via en manipuleret Thunderbolt Option ROM gav adgang til EFI boot ROM og dermed kunne inficere OS X via Thunderbolt og få enheder til automatisk at smitte andre maskiner med Thunderstrike 2.

LegbaCore lukkede for deres services i november 2015.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.