Apple Pay runder ny milepæl

ApplePayApple har overgået egne forventninger i 2015.

Der er rigtig godt gang i Apples betalingstjeneste Apple Pay. Siden starten har Apple haft et internt mål om at nå 1,5 millioner betalingssteder i 2015, men Apple rundede fornylig to millioner betalingssteder globalt i stedet og det betyder at udbredelsen af betalingstjenesten går langt hurtigere end forventet. Det skriver Bloomberg.

Der er da også en række store kæder, der forventer at være klar med Apple Pay om kort tid, bla. Crate & Barrel, Chick-fil-A og Au Bon Pain. Derudover kommer en konstant efterspørgsel fra kunderne, som også gerne vil bruge Apple Pay.

Se hvor man kan bruge Apple Pay hos Apple.

 

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.