Lumac Power Bank kan oplade din notebook

Skærmbillede 2016-02-24 kl. 08.40.30Lumac er klar med ny højkapacitets Power Bank med mulighed for at oplade din MacBook og dine andre enheder op til flere gange.

Har du behov for en Power Bank med lidt ekstra kapacitet i forhold til de normale mindre powerbanks, er firmaet Lumac nu klar med deres powerbank, som byder på imponerende 20.000 mAh i kapacitet. En almindelig Power Bank ligger normalt på en kapacitet fra 2000 til 5000 mAh.

Med Lumac Power Bank er det dermed muligt at oplade din MacBook eller anden notebook op til tre gange, en iPad tre til fire gange eller en iPhone syv til 14 gange alt efter model.

Med blot 15 mm i tykkelsen har den samme tykkelse som en MacBook Air, og med en vægt på blot 500 g er den nem at have med rundt.

LUMAC Power Bank er udformet i aluminium, og kan købes i sort, sølv eller guld. Den nye Power Bank inkluderer ni stik til diverse enheder og har LED lys, som indikerer konkret kapacitet på din Power Bank.

LUMAC Power Bank sælges for 1199 kroner og er ifølge firmaet bag, den første Power Bank i Europa, som kan oplade en notebook.

LUMAC

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

3 Comments