Rygte: Apple afholder pressemøde 15. marts

iOS9Flere rygter peger på et pressemøde den 15. marts.

Apple skulle være på vej med flere nyheder og ifølge rygter, så kan vo forvente at Apple holder pressemøde den 15. marts. Det hele kan dog hurtigt blive ændret eller aflyst, hvis Apple ikke når at blive helt klar til pressemødet, forlyder det.

Ifølge en masse forskellige rygter er det uklart hvad der vil være med på pressemødet. Oprindeligt skulle marts-eventet være dedikeret til nyt Apple Watch 2, men nu skulle det være nedgraderet, så der ikke kommer andet end lidt nye armbånd til den eksisterende model og muligvis lidt hardwareopgraderinger af Apple Watch version 1. Eks. nævnes at Apple Watch får et Facetime-kamera som  en af de mindre men gode nyheder.

I stedet satser Apple på at være klar med en ny iPhone på 4″, som skal erstatte den nuværende iPhone 5S og iPhone 6 og iPhone 6 Plus, når iPhone 7 udgives. Den nye iPhone 7 får ifølge flere forskellige rygter dual kamera på bagsiden for øget fleksibilitet, men denne nyhed skal vi ikke forvente i den lidt mere skrabede iPhone 5SE som er klar i marts. Apples nye 4″ model går både under navnet iPhone 6C og iPhone 5SE og det er endnu ikke helt tydeligt hvilket navn Apple ender med.

Den nye iPhone forventes at få en lynhurtig A9 processor med tilsvarende M9 motion co-processor, 1GB RAM, Apple Pay og Voice Over LTE (VoLTE) support. Den nye enhed er også udstyret med et 1,624mAh batteri, Bluetooth 4.2 samt 802.11ac support. Endelig forventes iPhone 5SE eller iPhone 6C kun at blive med enten 16GB eller 64GB.

På det omtalte pressemøde kan Apple også have en ny iPad Air 3, som skulle få LED flash til kameraet, samt fire højttalere og understøttelse til Smart Connector der også findes i iPad Pro. Andre rygter peger på at iPad Air 3 også vil understøtte Apple Pencil, der er specielt udviklet til iPad Pro.

Endelig er der også store forventninger til at Apple præsentere nye MacBooks. Her vil der nok mest være tale om opgraderinger af processorer og grafik.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.