Rygte: Apple laver hemmeligt reparationsprogram til Mac Pro

MacProApple skulle ifølge flere rygter snart være klar med et reparationsprogram til defekte Mac Pro-computere.

Apple skulle være på vej med et “Repair Extension Program for Mac Pro”, der giver ejere af visse Mac Pro ret til gratis at få udskiftet grafikkort. Der er nemlig konstateret flere fejl på en række modeller fra 2015. Ifølge rygter er de omfattede Mac Pro produceret i 8. februar og 11. april 2015.

Fejlen viser sig ved grafikfejl, flere forskellige fejl på videoafspilning samt at programmer eller systemet helt går ned og skal genstartes.

Apple har ikke tænkt sig offentliggøre programmet, som man normalt gør, men skulle i stedet kontakte ejere direkte. Er man i nærheden af en Apple Store skulle det være muligt at få testet sin Mac Pro direkte i butikken, men det er også muligt at henvende sig til en autoriseret Apple-forhandler eller serviceværksted.

Det er kun enheder med AMD’s FirePro D500 og D700 (built-to-order) der udviser en eller flere af ovenstående fejl, hvis de altså har fejlen. For at rette fejlene skal begge grafikkort udskiftes ifølge interne dokumenter fra Apple, som Macrumors har læst.

Apple supportforum har også en lang debat med berørte ejere, der oplever grafikfejl.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.