Rygte: Apple vil lave iPad Pro på 9.7″

iPadAirApple holder ifølge flere rygter pressemøde i marts og her er der planer om flere nye produkter.

Apple er ifølge massive rygter ved at gøre klar til pressemøde i midten af marts. Her var det egentlig forventet at Apple ville præsentere en ny iPad Air med Smart Connector og understøttelse af Apple Pencil.

Men ifølge nye rygter, så vil Apple udover en ny iPad Air præsentere en ny iPad Pro, med 9,7″ skærm og det bliver denne model og ikke den nye iPad Air, som understøtter Apple Pencil og Smart Connector. Flere medier spekulerer i, at Apple helt vil droppe den nuværende iPad Air og i stedet omdøbe den nuværende mindre iPad Mini til iPad Air, i forbindelse med at en ny 9,7″ iPad får navnet iPad Pro.

Den nye iPad forventes iøvrigt også at få fire højttalere bagpå.

Apple skulle sammen med nye iPads præsentere en ny 4″ iPhone der går under navnet iPhone 5SE eller iPhone 6C.

Læs alt om vores forventninger til kommende Applenyheder i foråret 2016

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.