Rygte: Apples pressemøde er flyttet til 21. marts

iPadAir2I de sidste uger har der været et væld af rygter omkring et pressemøde i midten af marts.

De fleste rygter pegede på, at Apple ville holde et pressemøde den 15. marts, men nu er der flere kilder som i stedet mener, at pressemødet afholdes den 21. marts. Pressemødet vil foregå i Apples hovedkvarter og byde på en ny 4″ lavpris-iPhone, muligvis under navnet iPhone 5SE eller iPhone 6C. Den nye iPhone forventes at få en lidt hurtigere processor end end den nuværende iPhone 5S, men eller have stort set samme design.

Apple forventes også at præsentere mindre nyheder til Apple Watch samt muligvis en ny iPad med 9,7″ skærmstørrelse, der ikke vil hedde iPad Air 3, men derimod iPad Pro. Den mindre iPad Pro får samme højttalere som den store iPad Pro samt understøttelse til Smart Connector-systemet og Apple Pencil.

Læs mere om alle rygterne omkring kommende produkter fra Apple via dette link.

Læs mere om de forventede priser iPhone 5SE/iPhone 6C.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.