Rygte: Ny iPhone 5SE ligner iPhone 5S

iPhone5SDet er måske ikke så mærkeligt at den nye iPhone 5SE ligner den nuværende iPhone 5S.

Nye oplysninger der baserer sig på en række tegninger indikerer, at den kommende iPhone 5SE eller af nogle også betegnet som iPhone 6C, kommer til at ligne den nuværende iPhone 5S. Det fremgår af tegninger som OnLeaks publicerede på Twitter.

Apple skulle meget gerne præsentere den nye iPhone 5SE på et pressemøde i marts. iPhone 5Se skulle have en skærm på 4″, mens der er fortsat uenighed om hvorvidt den nye model får en A8 eller en A9-processor. Læs mere om iPhone 5SE i denne nyhed eller læs vores store oversigt over Applenyheder i foråret 2016.

Opdateret: Produktbilledet øverst er et billede af den eksisterende iPhone 5S og ikke den kommende model.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

4 Comments