Sonos virker nu officielt med Apple Music

Apple_MusicSonos meddeler i dag at der nu er officiel understøttelse til Apple Music.

Sonos har i en periode kørt en åben betatest med mulighed for at bruge Apple Music på Sonos mange produkter, men fra i dag er betatesten afsluttet og der er dermed nu officiel support til Apple Music-streaming med Sonos.

“Sonos announced today that Apple Music will be available on Sonos systems worldwide starting Wednesday, Feb. 10. Music fans worldwide will have access to Apple Music features like For You, New, Radio, and My Music, and will also be able to stream the entire Apple Music catalog through Sonos smart speakers tuned for great sound in every room of their homes”, skriver Sonos i en pressemeddelelse.

Selvom Sonos åbner op officielt i dag for Apple Music i hele verden, så er deres hjemmeside endnu ikke opdateret og viser stadig betatesten kl 12.50.

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.