Apple event 21. marts 2016: Apple fejrer 40 års fødselsdag

Apple_Event_Live_2016Tim Cook benyttede starten af Apples Special event på at tale lidt om den kommende fødselsdag og lidt om FBI.

Apple fejrer nemlig 40 års fødselsdag den 1. april og benyttede lejligheden til at vise en lille 40m sekunders video med flotte highlights fra de 40 år.

Cook benyttede ligeledes lejligheden til at uddybe synspunktet på den verserende sag mellem Apple og FBI. Cook pegede på at Apple har modtaget masser af positive tilkendegivelser fra forbrugerne i USA med opbakning til fortsat at beskytte alle brugeres personlige oplysninger.

Cook lagde vægt på at det er et vigtigt ansvar for Apple, at beskytte alle iPhone-ejeres personlige data og at Apple ikke vil give sig på dette område overfor de amerikanske myndigheder på nogen som helst punkter. Dette fik salen til at klappe højlydt og begejstret.

Tim Cook live fra Apples Town Hall, 21. marts 2016.
Tim Cook live fra Apples Town Hall, 21. marts 2016.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.