Apple præsenterer iOS 9.3

iOS9.3Apple har som ventet også præsenteret iOS 9.3.
iOS 9.3 byder på et væld af mindre forbedringer af brugerfladen og også en række mindre forbedringer til sikkerheden, bl.a Secure Notes, mulighed for at synkronisere indhold fra Evernote til iOS’s Notes app og så tillader iOS 9.3 opdateringer af firmware fra Smart Connector. Endelig er den mystiske datofejl også rettet.

Af lidt større nyheder kan nævnes endnu flere muligheder med CarPlay, eks. forbedret understøttelse af Apple Music. Det betyder at CarPlay bl.a. kan vise Apple Musics “Nyt” og “Til dig” direkte på skærmen. iOS 9.3 kan også hjælpe dig med at få en god nats søvn med lystilpasningsprogrammet Night Shift.

Endelig er der en række nye funktioner, som vil gøre det nemmere for både elever og administratorer at bruge iPad i skolen.

Den nye udgave af iOS kan som altid hentes fra din iOS-enhed i Indstillinger – Generelt – Softwareopdateringer.

iOS 9.3 frigives senere i dag.

 

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags: