Apple frigiver ny version af iOS 9.3

iOS9.3Apple forsøger nu med en ny iOS 9.3 som er udgivet til ældre enheder med aktiveringsfejl.

Apples iOS 9.3 blev ikke godt modtaget hos alle, som man bl.a kan læse om i denne nyhed, hvor en række brugere klager over problemer med at opdatere og bagefter bruge iOS 9.3.

Flere fejl plagede den oprindelige iOS 9.3, bl.a. var det ikke muligt for brugere med iPhone 5S og ældre iPhones samt en række ældre iPads at opdatere via Wi-Fi og i visse tilfælde slet ikke muligt at opdatere til iOS 9.3 på grund af fejl med Apples servere, som ikke ville godkende opdateringen. Denne fejl er nu rettet i iOS 9.3 build 13E5237.

Denne udgave af iOS retter dog ikke fejlen med links der fejler i Safari på nyere iPhones og iPads. Apple har dog anerkendt fejlen og er i gang med at rette den. Den nye opdatering der retter linkfejlen forventes at blive en del af iOS 9.3.1 og være klar indenfor få dage.

Linkfejlen har ikke ramt alle brugere og kan muligvis linkes til en række apps på iPhone og den måde de apps er kodet på med brug af Apples universelle Link API. Bl.a skulle fejlen opstå på en app fra Booking.com, men de har nu opdateret deres app og fjernet fejlen, der er eneste løsning på problemet netop nu. Har man først fået fejlen og fundet app’en der driller, hvilket ikke er noget man so almindelig bruger kan, så hjælper det nemlig ikke at afinstallere app’en. Også Wikipedia og Eat 24 er ifølge anonyme kilder nogle af de udviklere, som muligvis har rod i Link API, hvilket altså kan give den mystiske link-fejl i Safari.

Opdateret: Apple har netop frigivet iOS 9.3.1 og har dermed rettet fejlen med links.

Følg maczonen på facebook og vind fede præmier

© 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:
13 Comments